20 jaar een feit in Neede: Mamoura Plaza / de Pyramiden
10 december 2012
Dit willen wij natuurlijk samen met u vieren en daarom geven wij u vanaf vrijdag 14 december t/m dinsdag 18 december 2012, op uw totale rekening 20% korting!
  20-jarig bestaan Mamoura Plaza
   

   
Openingstijden Feestdagen 2012
10 december 2012
Rond de feestdagen van 2012 is Mamoura Plaza geopend op:
* Kerstavond tot 20:00u
* Tweede kerstdag (regulier)
* Nieuwsjaarsdag (regulier)

Eerste Kerstdag en Oudejaarsdag is Mamoura Plaza gesloten! Groepen welke willen reserveren kunnen contact opnemen via het personeel van Mamoura Plaza.
  Bekijk het kerstmenu 2012
   

   
Openingstijden Feestdagen 2011
11 december 2011
Rond de feestdagen van 2011 is Mamoura Plaza geopend op:
* Kerstavond tot 20:00u
* Tweede kerstdag (regulier)
* Nieuwsjaarsdag (regulier)

Eerste Kerstdag en Oudejaarsdag is Mamoura Plaza gesloten! Groepen welke willen reserveren kunnen contact opnemen via het personeel van Mamoura Plaza.
  Bekijk het kerstmenu 2011
   

   
Openingstijden Feestdagen 2010
13 december 2010
Rond de feestdagen van 2010 is Mamoura Plaza geopend op:
* Kerstavond tot 20:00u
* Tweede kerstdag (regulier)
* Nieuwsjaarsdag (regulier)

Eerste Kerstdag en Oudejaarsdag is Mamoura Plaza gesloten! Groepen welke willen reserveren kunnen contact opnemen met het personeel van Mamoura Plaza.
  Bekijk het kerst menu 2010
   

   
Feestdagen 2010
2 november 2010
Ook dit jaar kunt u weer genieten van de speciale kerst arrangementen. Deze arrangementen bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht en worden voor u opgedient in een prettige en persoonlijke omgeving: Mamoura Plaza.
Rondom de feestelijke dagen Kerst en de Jaarwisseling bent u van harte welkom. Reserveren is gewenst, maar zoals altijd niet verplicht!
  Bekijk het kerst menu 2010
   

   
Jam-markt
15 augustus 2010
Tijdens de jam-markt is het restaurant de gehele dag geopend. Op het terras kiest u voor koffie met gebak of voor de gerechten van de kaart. Wij zien u graag op woensdag 18 augustus vanaf een uur of tien.
   

   
Knipactie
23 juli 2010
Op de actuele bestelkaart zitten knip bonnen welke u kunt inleveren tegen grote kortingen. Download de bonnen en profiteer direct.
Klik hier voor de knipkaart.
   

   
De nieuwe menukaart!
5 mei 2010
De nieuwe menukaart is er! De meeste gerechten zijn gewoon hetzelfde, echter zijn er een aantal kleine foutjes verwijderd!
In vervolg is de menukaart ook via de url rechtsboven te vinden! En let op, er is ook nog een tweede pagina!
Klik hier voor de nieuwe kaart.
   

   
Op Koninginnedag bent u welkom!
17 april 2010
Op Koninginnedag zijn wij extra lang geopend. Namelijk van 12:00u tot 24:00u, of totdat de laatste bezoeker weg gaat!
Dus wanneer u tussen het feesten door bij Oranjepop een broodje shoarma of pizza wil eten, kunt u gezellig plaats nemen op ons terras aan de Oudestraat. De gehele dag zal de zaak geopend zijn voor bezoekers!
   

   
Mamoura Plaza geopend tijdens de paasdagen!
31 maart 2010
Tijdens de beide paasdagen is Mamoura Plaza geopend. Dus op zowel de eerste als de tweede paasdag bent u welkom, ook zonder een reservering!
Let op, op deze dagen staat er géén buffet! Uiteraard kunt u wel genieten van de gerechten van onze vertrouwde kaart!
   

   
Voetbal actie
10 februari 2010
Veelvuldig hebben we leuke reacties gehad op de zondag middag (shoarma) actie. Daarom is de actie uitgebreid naar wat extra dagen:
* Donderdag van 18 uur tot 24 uur
* Vrijdag van 22 uur tot 2 uur
* Zondag van 13 uur tot 16 uur

Deze actie betekent dat wanneer je op de bovengenoemde dagen in onze zaak een broodje shoarma komt eten, deze nog maar 4 euro kost. (Deze actie geldt dus niet voor bezorgingen!)
   

   
Zondag middag aanbieding
28 januari 2010
In vervolg zijn wij op zondag al om 13 uur geopend. U kunt dus bijvoorbeeld na het voetballen gezellig een broodje shoarma en een biertje nuttigen.

En om het extra aantrekkelijk te maken, is er van 13 uur tot 16 uur op zondag een speciale aanbieding: een broodje shoarma kost dan nog maar 4 euro.
   

   
Speciaal voor de kerstdagen
18 december 2009
Voor de bezoekers van ons restaurant zijn er kerst arrangementen opgesteld. Alle menu’s zijn voorzien van een hoofdgerecht en een nagerecht.
  Bekijk het kerst menu
   

   
Kerst arrangement
15 november 2009
Het einde van dit jaar nadert alweer. Speciaal voor de bedrijven in de regio zijn er speciale kerst arrangementen opgesteld. Download hier de info brieven welke zijn rond gestuurd. De prijzen zijn verborgen, hiervoor mag u contact opnemen.
  Download de brief
  Download de arrangementen lijst
   

   
De nieuwe bar is geplaatst.
8 november 2009
Het is nog niet helemaal gereed, zo moet er nog een kast achter de bar worden geplaatst, maar u kunt al gezellig genieten aan de nieuwe bar.
   

   
Vernieuwde kaart
9 oktober 2009
Het is alweer oktober. Tijd voor een nieuwe kaart met actuele prijzen en aanbiedingen. Klik op de onderstaande url om de kaart te downloaden. Print de bonnetjes uit en profiteer gelijk van de aantrekkelijke aanbiedingen.
  Download de kaart
   

   
Een nieuwe bar
9 oktober 2009
Binnenkort is het zover. In het restaurant komt weer een gezellige bar te staan zodat u na een harde werkdag even gezellig kunt bijkomen. We houden u op de hoogte.

production by OphetInternet.nu
Home Nieuws Restaurant Bezorgdienst Foto's Route Contact Menukaart